Trööööööt

God eftermiddag.

Sitter i skolan och har tråkigt, jag orkar inte göra något som har med skola att göra:/ har ingen ork... Snart så slutar älskling från sin stresshanteringskurs som hållit på sen 2. När hon slutat ska vi vandra ner på stan och kolla lite kläder och kanske ta en fika :D!!!! Klockan 5 idag kommer hon att höras på p4 Västmanland, det måste man lyssna på också! Spelade "strutfotboll" på idrotten idag också, fett kul säger jag bara! Och vem gjorde det första målet om inte självaste gonza;) (fler bilder kommer sen) Puss på er alla som läser om min roliga dag;)


God kväll

God kväll på er alla! Det var ett tag sen jag skrev mitt första och enda inlägg, tänkte att jag skulle skriva några rader varje dag nu från och med idag:P Hehe får se hur det går. 

 

 

Idag började vi en ny period i skolan, vi ska läsa om religioner i fem veckor nu. Vilken start det blev, jag somnade.....Burkar inte göra det men var bara för trött för att följa  med under föreläsningen, så kan de gå när man inte sover på nätterna. När jag ändå pratar om sömn så kan jag väl nämna att jag sov med klara inatt, i min säng och hon var helt naken... Haha det luktar dig i hela mitt rum;) Fick åka brumbrum hem med älskling idag också, det var kul men har inte sett henne på riktigt på jag vet inte hur länge... går ju i och för sig i samma klass men det blir inte på samma sätt i skolan, synd tycker jag. Men nu får det räcka för mig... Ska gå och ringa henne nu om hon kommit hem. God natt!

 


RSS 2.0