Sent inlägg

Hejsan där ute i den tidiga natten men den sena kvällen.


Idag vakande jag av väckarklockan 07.30. HAHA jag gick upp 2 timmar senare:/ Men men, jag hade sovmorgon till 12, skulle pluggat egentligen men ibland är det bra att sova ut!
Jag hade en lektion idag, entreprenörskap i 2 timmar, sen var det slut. Värd dag? Inte jätte, men vi fick mycket gjort i min grupp iallafall!
Har vart med Älskling på eftermiddagen, det var mysigt att vara hed henne. Vi kom hem och kollade efter något att äta eftersom både hon och jag var hungriga (maten i skolan suger för tillfället!). Vi hittade köttfärssås i kylen men ingen pasta. Vi gick för att handla pasta, hon insisterade på att hon skulle betala men jag sa nej! Då skulle hon iallafall köpa godis och ananas som hon skulle betala men det slutade med att jag lyckades övertyga henne om att jag skulle betala allt! Det blev pasta, glass, godis och ananas, Glömde jag något?
Iallafall så blev det mat, sen bara ta det lugnt innan hon skulle ner igen på stan på en sminkkurs + dans:P:D KUL dag ändå! Börjar bli vår nu också! Det tycker vi om!
Älskling bil har gått sönder också, det är mindre kul! Men som tur var, eller var det flyt, eller kanske skicklighet att det inte kommer kosta något? Spela roll! Det kommer inte kosta något och det viktigaste av allt, det är inte farligt att köra den, dock kan framhjulet börja vobbla:S Men fortfarande inte farligt!
Nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng med min egna ko vid namn Klara! För er som inte vet att klara är en gosedjurs kossa så vet ni det nu!
Sov så gott där ute!


 


God eftermiddag eller något?

Idag vaknade jag för tidigt, eller kanske försent. Jag skulle upp så jag var klar kl 9 för att plugga, det blev typ att jag gick upp halv tio istället:/ Men egentligen var ju klockan halv nio om man ska gå efter vintertid, men det ska man ju inte:P
Har nyss kommit hem från älsklings pappa. Vi firade henne igen med all hennes pappas släckt. Det var kul att träffa alla, var första gången. Dock fick jag inte ut så mycket ur min mun, alltså det blev inte mycket prat från min sida:/ Kan väl säga att det inte blev nå prat alls... Men iallafall så var det kul att träffa alla dom!

Nu sitter jag som sagt hemma igen och ska försöka plugga! Går inte så bra alls men nu är det dags att få bort all skit, det bränner i knutarna! Fan ta mig!
Aja nu ska jag gå iallafall så det blir något gjort!
Hoppas ni har en trevligt fortsatt kväll!
Saknar dig älskling!



God kväll!

Hejsan världen!

Just nu sitter jag och har precis startat datorn efter att haft den avstäng pågrund av att Earth Hour just avslutats:P orkar inte riktigt förklara vad detta innebär men jag kan säga att vi fuskade lite. Vi kollade på film, men vi hade allt annat avstängt! Lite duktigt!

Idag firar älskling och jag 1 helt år! Det är häftigt tycker jag! Sötnos hade högskoleprovet idag så efter att hon blivit klar så kom jag ner på stav för att träffa henne. Vi gick till Punkt och satte oss i bilen. Jag gav henne min present. I paketet fanns ett halsband, vet inte hur jag ska förklara men man kan öppna det i alla fall och sätta in två kort i den, det heter något speciellt men jag har glömt det för tillfället. I alla fall så fick jag två paket faktiskt, hon sa att hon skulle berätta en historia om dom efter att jag öppnat dem. I det första paketet fanns tre kalsonger, i det andra duschschampo och en deodorant. Sen kom förklaringen. Det handlade inte om att jag har fula kalsonger eller luktar äckligt, (det trodde jag heller inte!) varför jag fick dom var för att jag skulle ha kalsonger hemma hos henne i hennes låda, schampot ska stå bredvid deras schampo, och deon ska vara hemma hos henne den med:D Hur underbara var inte de hör presenterna? Denna present var den bästa jag fått! Så klockren så det finns inte:D:D:D Tack så jättemycket älskling!

Imorgon står det på dagordningen att jag ska träffa hennes släckt på hennes pappas sida, vi ska fira sötnos:D Jag är inte nervös än, det kommer nog. Imorgon ska jag verkligen försöka låta bli att vara tyst när vi träffar dom! Skulle vara så skönt att kunna föra en konversation!  Jag har ju inget att förlora för att jag inte pratar, men det är det att komma över den där tröskeln, inte alltid så lätt! Men imorgon ska jag försöka 110%

Tack för mig, nu ska jag snart gå och lägga mig! Ska upp och plugga lite imorgon innan jag träffar släkten. Grattis igen älskling för att vi firar 1 år! Du betyder massor för mig! Älskar dig<3

God natt!


God kväll!

Godkväll.

Jag sitter och letar information om droger för tillfället, pratar med lite folk på msn och älskling!

Imorgon ska jag äntligen till Sala, det ska bli superkul! Har längtat hela veckan på att helgen ska komma så jag får vara med älskling, blir inte mycket till det på vardagarna pågrund av skola och så…

Jag mår faktiskt bra för tillfället. Har varit en lite svajig tid ett tag nu, men det är på uppgång om ni frågar mig!

Har börjat träna också, jag har som en personlig tränare på internet, har gjort ”honom” besviken nu i två veckor beroende på att jag inte kunnat träna eftersom skolan tagit över lite i mitt liv för tillfället.  

Om en vecka fyller älskling år, kommer bli hur kul som helst! Har fixat och donat:P nu har jag världens bästa present också! Två dagar senare skriver hon högskoleprovet, alltså på lördagenJ det är också dagen då vi firar ett år tillsammansJ hur grymt är inte det då? Jag är så glad att det är  du och jag som är vi, verkligen, älskar dig<3 I alla fall så har jag världens present till dess också, planerna är lite under uppbyggnad fast det kommer bli bra, kommer bli en lugn dag men ändå!

Tack för mig denna kväll, ska börja uppdatera lite bättre här nu och om någon vet hur jag får bort det ”gula gonza” ordet får ni gärna säga till!!!

Ha en underbar kväll!

 

 


RSS 2.0