<3

Hejsan, jag tänkte bara medela att jag och älskling vart tillsammans i tio månader! Jag tycker att det är as mycket! och fler ska det bli!!!! Jag älskar dig sötnos, något underbarare vandra inte på denna jord! Puss på oss och framtiden<3

...sen

Nu har dom flyttat ut från väggarna, hur det kan vända snabbt är skrämmande, en kommentar, en replik, det vänder snabbare än... tårarna bara rinner, jag vill inte mer, det bara rinner, jag orkar inte mer. Jag spyr!


Innanför väggarna

Nästan ingen vet vad som händer innanför väggarna!

Nu flyttar två ut, jag hoppas att denna gång inget kommer flyga ut!

Jag håller på att gå under, är så full av skit, ta mig bara härifrån!

Jag lever, fast vet inte om det är värdigt just för tillfället, ta mig härifrån!

Det finns små ljus, älskling och syskon, hoppas att han är nöjd nu!

FUCK, nästan ingen vet vad som händer innanför väggarna!

FUCK


.

Godkväll.

Jag vet, det var tusen år sen jag skrev här sist!

Jag och älskling har hunnit fira 9 månader tillsammans och snart blir det tio, (älskar henne något fruktansvärt). På nyår så hade jag och älskling en fest med lite kompisar! Det var kul tills det kom personer jag inte kände som var kompis med någon kompis som jag vet inte vad... blev lite puls kan man säga... sen sköt "de objudna" raketer på grannar och förbipasserande vilket ledde till krig! Sen kom polisen och då blev det inte mindre puls! Tur var det att polisen inte kom till mig!

Nu sitter jag och har tråk på rummet... har vart hos pappa för att kolla min snowboardutrustning som jag ska ta med till sala på lördag :D på söndag bär det nämligen av till Sälen :P det var älsklings present till mig att få följa med dom dit! Bästa presenten!

Nu ska jag ta och läsa lite broschyrer som handlar om min framtid... ingen aning om vad jag ska göra efter lumpen, för det vet jag i alla fall, i augusti så blir det lumpen :S blir nog bra!!!  Sen blir det kanske polis, fotograf, beteendevetare, socionom, arbetslös, något inom reklam/PR, media av något slag eller vad vet jag! Hade bra och ha för guds skull en bra fortsättning på tillvaron!


RSS 2.0