Godkväll

Godkväll.

Det var ett tag sen jag skrev här, har hänt så mycket så jag inte orkat skriva.

Idag har det nog var en bra dag, vaknade lite för sent idag, kanske halv tio... gick upp och kollade lite på nyheterna.... Åt lite frukost medans jag läste en as spännande artikel om en polis i Årsta, han hade mycket smart att säga. Kanske skulle ta och bli polis? Fortsatte dagen med att hjälpa minsta syster med att räkna ut cm, mm, M dm sånt, jag tror både hon och jag lärde oss hur det går till... Det är ju alltid bra. Jag har försökt att skriva på min svenska uppgift som jag ska presentera imorgon, blev dock bara en överskrift. Efter ett tag så gav jag upp för att istället börja rita på mitt bildmanus som ska vara till uppgiften "visuell poesi" som vi har i mumB, det ska bli kul om jag får som jag vill ha det. Kommer kasnek vara lite naket också eftersom dikten innehåller det, får se om jag hittar någon, det ska inte vara vulgärt utan bara vackert ömtåligt naket, om ni fattar vad jag menar?

Har pratat lite med älskling både på msn och telefon, det har vart kul, ser fram emot jullovet. Då kommer det hända grejer kan jag lova;)

Nu har jag äntligen skrivit klart vad som behövs göras till mitt radioprogram som jag sak spela in på torsdag :S börjar bli nervös redan, är det bra? Tror inte det....

Men nu ska jag ta och stänga igen den här datorn och gå och lägga mig så man orkar vara lite pigg i skolan imorgon. Vi har en sån där lärakännadag imorgon i skolan... Får väl se hur det blir!

Kom på att jag och älskling ska ner på stan och kolla kavaj åt mig, mormor ringde och sa att det fanns fina och bra grejer på en affär som jag inte nämner med namn, får väl se hur det går! Men nu ska jag som sagt stänga igen den här grejen... sov så gott där ute i stugorna. God natt!


God dag, Fars dag

God dag!

Idag är det fars dag, ska ringa till min pappa när jag kommer hem, så att han blir lite gladJ sitter på tåget och väntar på att vi ska börja rulla från centralen i Sala. Tråkigt är det att behöva åka hem idag, hade heller velat stanna till på måndag. Men jag ska väl inte klaga, har ändå vart med älskling nästan hela helgen, älskar verkligen henne, hon är helt underbar! I fredags så sände älskling radio, efter att hon var klar så åkte vi och handlade. När vi var i affären spå bestämde vi att vi skulle köpa pizza istället för att laga mat, så sagt och gjort så blev det pizza på ett as bra ställe i Sala som jag tyvärr inte kommer ihåg vad det heter, ligger vid brandstationen ungefär. Igår tog vi det mest lugnt, fotade lite, var fett med dimma ute. Imorgon börjar skolan igen. Jag orkar verkligen inte av den just nu. Förra veckan var helt stressig, hann knappt andas, nästa vecka är det ny period. Inte för att det kommer bli ett dugg mindre att göra men det är ändå bättre än att hålla på med vetenskap! (som för övrigt ska vara inne imorgon kl halv nio, kommer aldrig att vara det för min del). Hemma hos pappa är det inte så bra, får ingen bra magkänsla när jag tänker på det, är bara så glad att älskling stöttar ig, känns så bra! Hon förstår verkligen. Samtidigs som jag inte mår så bra över hur det är med pappa så är jag så glad över livet för att älskling finns här vid min sida. Visst kunde det gå så mycket bättre i skolan än vad det gör, visst kunde jag ta och skärpa till mig så att tillvaron blev lite bättre, men ajg ska inte klaga för jag har ju trots allt den absolut vackraste och bästaste och finaste och den mest underbaraste flickvän man kan få! Livet är bara för bra ibland! Nu är tåget snart framme i Västerås så det är dags att stänga ihop datorn, tack för mig och på återseende. Hade bra där ute i stugorna på Fars dag! God fortsättning på dagen.


Älskling


God kväll

God kväll världen,

Sitter hemma hos putte och tar det lugnt, eller sanningen är att jag sitter och väntar på att jag ska få ett program och medans jag gör det så tar vi det lugnt och lyssnar på skön musik, Tiger Lou:P

Det har hänt så himla mycket sen jag skrev sist. Vet inte om det är så värt att sammanfatta allt som hänt för jag kommer inte ihåg allt.

Stunderna med älskling har vart de bästa denna tid, älskar dig verkigen<3

Älskling, madde, hennes pojkvän och jag var i Stockholm för att vara med på inspelningen av "Sanningens ögonblick" haha vad folk gjorde bort sig!

Jag har mönstrat också, det var ju ett äventyr i sig:P åkte till Göteborg och såklart kan ju inte SJ hålla sina tider, så jag kom två timmar sent, de gick åt helvete för mig där i alla fall, kanske blir lastbilschaufför i Skövde eller Enköping, eller någon nisse som springer runt och servar folk med reservdelar. Skulle vara bäst om jag kom till Enköping, fast bäst skulle de vara om jag inte kom med överhuvudtaget! Var taggad förut men inte längre:/

Fortfarande bäst med älskling!

Idag är det Tisdag och jag har hur mycket som helst att göra tills på fredag.

Var med älskling i helgen, var mysigt som 17, kom väl försent pågrund av att jag inte klarar av att komma i tid till tåget plus att jag hade sett fel...

Men tänkte börja skriva här igen nu i alla fall, har bara inte funnits tid.

Kul att jag och älskling under lovet ska vakta min morbrors hus under jullovet, då kan vi ägna all vår tid åt varandra, ser framemot det gånger 1000! Träffade hennes mormor och morfar igår, måste säga att det var det roligaste och bästa som hänt på länge. Har haft fett med press på mig när det gäller att träffa dom, vet inte men har känts som att jag måste bevisa något för dom så att jag kan bli "godkänd". Kändes i alla fall skönt att få stå ute i mörkret och bara prata med hennes mormor om allt och inget, de var bra!

Nu ska jag vara lite mer social med Patric, han är bra han med! Hade gött gott folk, god kväll!


RSS 2.0