!UNDER UPPBYGGNAD FÖR TILLFÄLLET!

Som rubriken lyder;)

Godkväll!

Godkväll

Idag har det vart en helt bra dag faktiskt. Dagen började med att jag häpnadsvärt vaknade upp pigg. Varför är det så kostigt kanske man undrar då? Då kan jag tala om att jag sovit hos älskling från lördag till idag och vi somnade ganska sent igår beroende på att vi kollade på en jätte fin film, kommer dock inte ihåg vad den hette :D Det har vart mys hela helgen!  

När vi kom till skolan hade vi ny period, nu står det på schemat att vi har internationella relationer hela veckorna :P vi började hela perioden med att se en grymt bra film, vid namn Babel, inte nog med det, dom hade hyrt bion åt oss också, extra grym känsla! Sedan fortsatte dagen med diskussioner och sånt, ganska kul ändå... Hamnade i en grymmmt bra basgrupp! Detta kan bli super bra. Sista lektionen var matteC... Mindre kul kan jag lova! Jag har funderat på att hoppa av ett tag och idag gjorde jag slag i saken, jag pratade med läraren och förklarade att jag inte fattade så mycket och att jag inte är motiverad att börja plugga på allvar för att komma ifatt, känns faktiskt ganska skönt!

När jag kom hem somnade jag i fem minuter, sen tog jag tag i mig själ och snörde på mig mina löparskor! Hör och häpna, detta resulterade i att jag sprang konstan i ungefär 40 minuter! Detta är superbra för att vara mig! En och en halv kilometer under 10 minuter!!! Nu känner jag mig jättebra! Blev ifattsprungen av ett basketlag :P jag fick hålla täten länge tills jag blev omsprungen, men va spelar det för roll ;P Nu är älskling på dans! Hon är grymt bra på det! Sitter liksom i kroppen detta med dans för henne, älskar dig!

Nu får det vara nog med att sitta och skriva... blir nog att duscha eller något i den stilen :P

God natt på er alla<3
Kan ju tillägga att jag inom kort kommer att fixa till bloggen lite, jag personligen tycker den är lite tråkig, men jag har en nice idé! Så håll ögonen öppna!


RSS 2.0